به گزارش راه سلام، محسن اسدی؛ رئیس مرکز بهداشت بویراحمد گفت: کُلرزنی آب شرب این شهرستان پایین تر از استانداردهای کشوری بوده و عدم کُلرزنی سامانه آبرسانی روستاها ۹۰ درصد مشکل دارد و واقعیت امر آلودگی میکروبی وجود دارد.
هرچند مدیر روابط عمومی آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد معتقد است: مطلوبیت آب روستاهای کهگیلویه و بویراحمد بالاتر از ۹۱ درصد و شهرها بالاتر از ۹۸ درصد بوده و طبق آماربرداریهای خود مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد در نیمه اول از ۵۲۸ نمونه ۴۹۳ تا مطلوب و مطابق بوده است.
محمود سپهر گفت: در نیمه دوم هم ۵۶۹ مورد نمونه برداشت شده که ۵۱۸ مورد مطلوب بوده و همچنین مطلوبیت کلر سنجی نیز طبق آمار مراکز بهداشت حدود ۵۰ درصد و در برخی مناطق نیز بیشتر بوده است.
وی افزودد: در زمینه کلر زنی به واسطه حجم بدهیها، مسدود بودن مستمر حسابهای شرکت و عدم تسویه مطالبات آبفا از برخی دستگاهها از جمله سازمانهایی که در حیطه سلامت و بهداشت هستند، وقفههایی رخ می دهد که بزودی فهرست آنها منتشر میشود.
سپهر تاکید کرد: منابع آب استان از با کیفیت ترینها در نوع خود هستند و آلودگی ندارند و با وجود این حجم از مشکلات مالی و کمبود اعتبارات خصوصاً در زمینه موضوعات مرتبط با کلرزنی و حقوق آبداران، رصد مستمر منابع آبی توسط آزمایشگاه آب استان صورت میگیرد تا در صورت بروز کوچکترین ایراد سریعاً منابع آب از دسترس مردم خارج و از طرق دیگر از جمله آبرسانی سیار و یا استفاده از مخازن سایر نقاط تأمین آب انجام شود.
وی بیان کرد: خانواده کارکنان آب و فاضلاب هم بخشی از همین مردم شهر و روستاهای استان هستیم و بالطبع مصرف کننده آب، این اطمینان را به مردم میدهیم که آب مصرفی آنها کیفیت لازم را دارد و قطعأ جایی ایرادی باشد اولین اطلاع رسانی و هشدار برای مردم از سوی مجموعه آبفا خواهد بود.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/