امروز : ۲۹/ دی /۱۴۰۳ - ساعت ۲۲:۳۲

  • صفحه نخست
  • آموزش
  • نخستین همایش ملی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری در دانشگاه یاسوج برگزار شد

جدیدترین خبر ها

تبلیغات

پر بازدیدها

نخستین همایش ملی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری در دانشگاه یاسوج برگزار شد

 نخستین همایش یک روزه ملی الگوی حکمرانی تمدنی علم‌ و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد روز یکشنبه یازدهم آذر ماه ۱۴۰۳ در دانشگاه یاسوج برگزار شد.

به گزارش راه سلام، این همایش با حضور بهادر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج و جمعی از اساتید، نخبگان، اندیشه‌ورزان، صاحب‌نظران، کارشناسان و دانشجویان دانشگاه‌های استان با هدف بررسی الگوهای حکمرانی تمدنی در زمینه‌های علم‌وفناوری در سالن اجتماعات شهید سلیمانی دانشگاه یاسوج برگزار شد.

کرمی، رئیس دانشگاه یاسوج در مراسم افتتاح این همایش گفت: این همایش به مناسبت چهلمین سالگرد تاسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شده‌است.

وی افزود: برنامه‌ها، اهداف و سلسله مسایل تخصصی که این شورا باید به آن‌ها بپردازد را تحت عنوان «الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری» راه‌اندازی می‌کند که این همایش در سراسر کشور برگزار خواهد شد و این همایش یکی از این همایش‌هاست.

نخستین همایش ملی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری در دانشگاه یاسوج برگزار شد

صاحب سروش‌فر، دبیر این همایش در ادامه از لزوم معرفی این نهاد به عنوان یک مدل موفق در نظام حکمرانی علم و فناوری کشور سخن گفت و اظهار کرد: امروزه نهاد انقلابی جهاددانشگاهی، به عنوان یک نظام حل مسئله و راهکار اثرگذار در سایر حوزه‌ها نیز می‌تواند راهگشا و الگو باشد.

وی با اشاره به تاریخچه و فلسفه تشکیل جهاددانشگاهی در کشور افزود: بعد از شکل‌گیری انقلاب شکوهمند اسلامی و پیرو از آن شورای عالی انقلاب فرهنگی، نهاد علم و فناوری کشور در این شورا تجمیع و بنابراین برای رفع این چالش به فرمان امام راحل و مجاهدان نسل اول جهاددانشگاهی، راهکاری تحت عنوان «جهاددانشگاهی» ارائه شد.

سروش‌فر تصریح کرد: در دوران تشکیل جهاددانشگاهی، شرایط خاصی در کشور مطرح بود و به دلیل مدیریت دانشگاه‌ها به صورت ریاستی، نهاد علم و دانشگاه در آن دوران یک مفهوم واردارتی محسوب می‌شد، بنابراین جهاددانشگاهی به عنوان یک راهکار مؤثر برای مقابله با این شرایط ایجاد شد که بسیار مؤثر و کارساز در این حوزه عمل کرد.

نخستین همایش ملی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری در دانشگاه یاسوج برگزار شد

رئیس جهاددانشگاهی استان کهگیلویه وبویراحمد خاطرنشان کرد: امروزه نهاد انقلابی جهاددانشگاهی، به عنوان یک نظام حل مسئله و راهکار اثرگذار در سایر حوزه‌ها نیز می‌تواند راهگشا و الگو باشد و در این راستا ما به عنوان خادمان این نهاد انقلابی باید بتوانیم روایتی صحیح از ماموریت‌های موفق جهاددانشگاهی ارائه دهیم که در این حوزه موفق نبوده‌ایم.

سروش‌فر ادامه داد: راهکار شورای عالی انقلاب فرهنگی در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی برای بازآفرینی نظام حکمرانی در نهاد علم و فناوری، تأسیس جهاددانشگاهی به عنوان یک بازوی اجرایی خود بوده‌است.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی نهادی متشکل از همه کنش‌گران نهاد علم و فناوری کشور بود، عنوان کرد: جهادانشگاهی در طول دوران خدمت خود سیر تحول و فراز و نشیب‌های بسیاری را طی کرده است و یکی از مهم‌ترین ساختارهای جهاددانشگاهی نهادهای پژوهشی و توسعه‌ای هستند.

منبع: ایسنا

لینک کوتاه :

اشتراک گذاری در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مرتبط