امروز : ۲۹/ دی /۱۴۰۳ - ساعت ۰۵:۳۴

جدیدترین خبر ها

تبلیغات

پر بازدیدها

حبیبی و انتصاب فرماندار اسبق گچساران این بار در کرمانشاه + متن خبر

منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه قرار است بزودی یک چهره نام آشنا و دوست خود را این بار در مسوولیت فرمانداری شهرستان کرمانشاه بگمارد.

گزارش های دریافتی راه سلام، خبر از انتصاب ” محمد شفیعی” فرماندار اسبق گچساران ( اصلیت: کُرد مریوان استان کردستان ) در فرمانداری کرمانشاه می دهد.

در روز چهاردهم تیرماه ۱۳۹۱ طي حكمي از سوي سردار مصطفي محمدنجار وزیر کشور دولت دکتر احمدی نژاد و به پيشنهاد اكبر نيكزاد استاندار وقت کهگیلویه و بویراحمد، محمد شفیعی بعنوان فرماندار شهرستان گچساران منصوب شد.

“شفیعی” که از نیروهای اداره کل تربیت بدنی کردستان بشمار می رفت از ۲۰ مهر ماه ۱۳۸۷ بعنوان سرپرست اداره کل تربیت بدنی این استان منصوب شد و تنها بعد از گذشت چهار ماه ، حکم مدیر کلی وی صادر اما در ۲۰ آبان‌ماه ۱۳۸۹ جای خود را به فرهاد عبدالهی داد.

او البته پیش از مسوولیت مدیرکلی،  مدیر حراست این اداره کل را بعهده داشت.

شفيعي پيش از انتصاب در فرمانداری گچساران استان کهگیلویه وبویراحمد ( ۱۴ تیرماه ۱۳۹۱ دولت دهم)  که جایگزین سیدابراهیم عليزاده شده بود، بمدت ۱۸ ماه مديركل ورزش و جوانان این استان و بعد از آن هم مشاور استاندار در امور ورزش و جوانان را برعهده داشت.

منوچهر حبیبی استاندار کنونی کرمانشاه در آن دوران، مسوولیت هایی نظیر حراست استانداری، مدیرکل راه و شهرسازی استان و سپس معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد را گذرانده و در حال گذران بود.

“محمد شفیعی” مدتی کوتاه مشاور استاندار کهگیلویه و بویراحمد در امور ورزش و جوانان بود اما “عبدالمحمد زاهدي” استاندار كردستان در دولت یازدهم دکتر روحانی در روز پانزدهم اردیبهشت ماه ۱۳۹۳ طي حكمي،  او را بعنوان مديركل امنيتي و انتظامي استانداري آن استان منصوب كرد.

شفیعی در روز ۳۱ تیرماه ۱۳۹۳  با کسب ۱۸ رأی از مجموع کل آرای ماخوذه برای چهار سال بعنوان رئیس هیئت ورزش ‌های همگانی کردستان انتخاب شد.

او در تاریخ پنجم بهمن ماه سال ۱۳۹۵ یعنی در دولت یازدهم دکتر روحانی با امضای “عبدالرضا رحمانی فضلی” جایگزین محمد فلاحی در فرمانداری مریوان استان کردستان شد و بعد از گذشت ۲۰ ماه از فرمانداری این شهرستان، برکنار گردید.

“عبدالمحمد زاهدی” استاندار وقت قزوین که در دولت یازدهم استاندار کردستان بود این بار در قزوین نیز با صدور حکمی در روز هشتم مهرماه ۱۳۹۷ _ “محمد شفیعی” را بعنوان مدیرکل دفتر امور امنیتی و انتظامی استانداری این استان منصوب کرد و حبیبی در این دوران، معاون عمرانی استاندار آن استان بود.

حبیبی اما در روز ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ به پیشنهاد زاهدی استاندار قزوین و با حکم «عبدالرضا رحمانی فضلی» وزیر کشور، به سمت معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین منصوب شد.

شفیعی نیز در روز ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ در حالیکه مديركل امنيتي و انتظامي استانداري قزوين بود و با حفظ سِمت، جایگزین سيدعلي موسوي كه با اجراي قانون منع به كارگيري بازنشستگان مجبور به خداحافظي از اين مسوولیت شده بود، بعنوان فرماندار شهرستان قزوین از سوی رحمانی فضلی وزیر کشور ، حُکم فرمانداری را دریافت کرد.

در روز ۲۶ اسفندماه ۱۴۰۰ اما  با صدور حُکمی از سوی سردار احمد وحیدی وزیر کشور دولت سیزدهم، عباس کاظمی بعنوان فرماندار جدید شهرستان قزوین منصوب و جایگزین محمد شفیعی شد.

بعد از اسفندماه ۱۴۰۰ تاکنون خبر چندانی از مسوولیت های شفیعی در دولت سیزدهم هنوز دریافت نشده اما خبرهای نیمه موثق حکایت از انتصاب قریب الوقوع او این بار در ردای فرمانداری مهم و استراتژیک کرمانشاه یا هندوستان ایران دارد.

گفته می شود که شفیعیِ خوش شانس قرار است جایگزین «محمدرضا آمویی» که پس از ابراهیم رحیمی زنگنه از شانزدهم فروردین ۱۴۰۲ به عنوان فرماندار کرمانشاه منصوب شده است، شود.

آمویی از فرماندهان ارشد نیروی انتظامی استان کرمانشاه است.

شاید بتوان محمد شفیعی را خوش شانس ترین فرماندار تاریخ ایران در ۴۵ سال گذشته نامید. فرمانداری که اساسا برای کسب مسوولیت نیاز چندانی به رایزنی ها و مراودات معمول عرصه سیاست ندارد.

شهرستان کرمانشاه براساس آمار جمعیتی سرشماری ۱۳۹۵ به بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر می رسد که در پنج شهر و پنج بخش سکونت دارند.

در حوزهٔ شهرستان کرمانشاه، ۲ شهرک صنعتی وجود دارد که بیش از ۲۵۶ واحد صنعت و تولیدی در آن احداث شده‌است.

مهم‌ترین کارخانه‌های شهرستان کرمانشاه عبارتند از: کارخانۀ قند، پالایشگاه کرمانشاه، پالایشگاه نفت آناهیتا (در دست ساخت)، مجتمع پتروشیمی کرمانشاه، کارخانه سیمان غرب، کارخانه سیمان سامان، کارخانهٔ اسید سیتریک کرمانشاه (تنها کارخانهٔ اسید سیتریک خاورمیانه).

اهالی شهرستان کرمانشاه از تیره‌های مختلف کُرد هستند و اکثر بومیان شهرستان کرمانشاه را مردم کرد جنوبی و لک تشکیل می‌دهند. در شهرستان کرمانشاه گویش‌های کردی از جمله کرماشانی، کلهری، لکی، سنجابی، زنگنه‌ای، کلیایی و جافی به عنوان زبان مادری مردم بومی شهرستان تکلم می‌شود. همچنین زبان فارسی نیز به عنوان زبان آموزش و مکاتبات رسمی و دولتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شهرستان کرمانشاه از شمال با استان کردستان و شهرستان روانسر؛ از غرب با شهرستان دالاهو و شهرستان اسلام‌آباد غرب از جنوب با استان ایلام از شرق با شهرستان صحنه و شهرستان هرسین و از شمال شرق هم با شهرستان سنقر و کلیایی همجوار است.

مذهب مردم این شهرستان را شیعه، اهل سنت و یارسان تشکیل می دهد.

وجود چهار هزار اثر شناخته شده تاریخی و طبیعی که بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ مورد آن به ثبت ملی رسیده است، ۲۰۰ جاذبه گردشگری، ۵۰ منطقه نمونه گردشگری، ۱۴روستای هدف گردشگری، ۲ اثر جهانی بیستون و هورامان در کنار آثار شاخص دیگری همچون تاق بستان، معبد آناهیتا، تکیه معاون الملک، مجموعه قلعه یزدگرد، چهارقاپی و کاخ خسرو و غار قوری قلعه که جملگی در فهرست موقت ثبت جهانی قرار دارند، ۶۰ رشته فعال صنایع دستی، ۹۷ نشان ملی صنایع دستی و ۱۰ نشان بین المللی صنایع دستی موجب شده این استان جزو استان های مطرح در حوزه گردشگری شناخته شود.

انتهای پیام

لینک کوتاه :

اشتراک گذاری در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مرتبط