راه سلام/ وزیر کشور، استان کرمانشاه را نماد وحدت و وفاق دانست و بر لزوم بهرهگیری از ظرفیتهای فرهنگی، اقتصادی و انسانی موجود برای رساندن استان به جایگاه شایسته خود تأکید کرد
به گزارش راه سلام، اسکندر مومنی روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه استاندار کرمانشاه در سرسرای شهدای دولت استانداری با اشاره به جایگاه ویژه کرمانشاه در تاریخ و نقش بیبدیل آن در دفاع از تمامیت ارضی ایران، این استان را نماد وحدت و وفاق دانست و بر لزوم ادای دین به مردم منطقه تأکید کرد.
وزیر کشور در ادامه به نقش تاریخی کرمانشاه در دوران دفاع مقدس نیز اشاره کرد و گفت: مردمان این منطقه اعم از شیعه، سنی و اهل حق در دفاع از کشور سنگ تمام گذاشتند؛ اگرچه کرمانشاه در آمارهای رسمی حدود ۱۰ هزار شهید تقدیم انقلاب کرده است ولی بسیاری از شهدای استانهای دیگر نیز در این استان به شهادت رسیدهاند.
مومنی یادآوری کرد که مردم کرمانشاه همواره پشتیبان رزمندگانی بودند که از این خطه به جبههها اعزام میشدند، خسارات ناشی از جنگ هنوز بر این استان باقی است و همه ما وظیفه داریم برای جبران آن تلاش کنیم.
وی تصریح کرد: کرمانشاه استانی با غنای فرهنگی و تمدنی بسیار طولانی، مردمانی با فرهنگ وفادار و مهربان است.
استاندار جدید کرمانشاه وامدار هیچکس نیست
وزیر کشور در ادامه با اشاره به سوابق مدیریتی و تحصیلات مرتبط استاندار جدید کرمانشاه اشاره کرد و گفت: آقای حبیبی با کارنامه درخشان و بدون وابستگی به افراد یا گروهها، صرفاً بر اساس شایستگی به عنوان استاندار انتخاب شد و وامدار کسی نیست.
مومنی با اشاره به دلایل انتخاب استاندار برای استان کرمانشاه گفت: برای انتخاب استاندار کرمانشاه نمیتوانستیم آزمون و خطا کنیم برای همین دکتر حبیبی به این سمت منصوب شد.
وی با یادآوری سوابق دکتر حبیبی استاندار جدید کرمانشاه گفت: ایشان دارای تحصیلات مرتبط، تجربه کافی در مدیریت و سابقه مسوولیت در تمام معاونتهای استانداری است؛ با کارنامهای درخشان و بدون وابستگی به افراد یا گروهها صرفاً بر اساس شایستگی به عنوان استاندار انتخاب شدند؛ وی فرزند زاگرس است و برنامههای مدونی را برای توسعه استان ارائه کردهاند که مورد اقبال هیات دولت و رییسجمهور قرار گرفت.
مومنی درباره معیارهای انتخاب استاندار جدید کرمانشاه توضیح داد: انتخاب استانداران بر اساس شاخصهای مشخصی صورت میگیرد و کارگروهی ویژه در این زمینه تشکیل شد؛ رییسجمهور علاقه خاصی به استان کرمانشاه دارد و تأکید ویژهای بر آن داشتند؛ با در نظر گرفتن همه معیارها، دکتر حبیبی به این سمت منصوب شد.
وزیر کشور همچنین از محمد طیب صحرایی استاندار پیشین کرمانشاه تقدیر کرد و گفت: ایشان در دوران گذار (چند ماه اخیر جابجایی دولت) لحظهای از پیگیری امور درنگ نکرد و منشاء اثرات مثبتی بود؛ از زحمات ایشان و همکارانشان تشکر میکنم
مومنی تأکید کرد: اولین توصیه ما به استاندار جدید وفاق، همدلی، مردمداری و تلاش برای رضایتمندی مردم است؛ کرمانشاه ظرفیتهای بسیاری در حوزه کشاورزی، معادن، دامداری و تجارت با عراق دارد که میتوانند نقشی مؤثر در توسعه استان و کاهش نرخ بیکاری ایفا کند.
وی با اشاره به مشکلات اقتصادی استان کرمانشاه افزود: یکی از چالشهای عمده استان، نرخ بالای بیکاری و وجود ۱۶۹ واحد تولیدی راکد است. حیف است که سرمایههای عظیم صرف ایجاد این واحدها شود اما به دلایلی از فعالیت بازمانند. همچنین پروژههای نیمهتمام بسیاری در استان وجود دارد که نیازمند منابع مالی و مدیریتی مؤثر است.
وزیر کشور با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیتهای موجود گفت: کرمانشاه با وجود شرکتهای دانشبنیان، نیروی انسانی متخصص و زیرساختهای نسبی، مستعد تحولی بزرگ است. با همدلی و همراهی همه مسئولان، پشتیبانی هیات دولت و تلاش استاندار جدید، میتوان این استان را به جایگاهی رساند که شایسته آن است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که دکتر حبیبی با همکاری تمامی دستگاهها و استفاده از توانمندیهای استان، آیندهای درخور و شایسته برای کرمانشاه رقم بزند.
بیستمین استاندار کرمانشاه در جلسه روز چهارشنبه ۷ آذر ۱۴۰۳ هیات دولت به ریاست دکتر مسعود پزشکیان منصوب شد و «منوچهر حبیبی» پس از انتصاب امروز رسما به عنوان استاندار این استان مرزی شروع به کار میکند.
«منوچهر حبیبی» متولد ۱۳۵۰ و کارمند رسمی وزارت کشور و دارای تحصیلات لیسانس راه و ساختمان، فوق لیسانس مدیریت و دکترای برنامه ریزی شهری است.
دکتر حبیبی در کارنامه اجرایی خود معاونت سیاسی و امنیتی استانداری قزوین، معاون امور عمرانی استانداری قزوین، معاون امور اقتصادی استانداری قزوین، معاون امور عمرانی استانداری کهکیلویه و بویر احمد، مدیرکل حراست استانداری کهکیلویه و بویراحمد، فرماندار گچساران، مدیرکل راه و ترابری استان کهکیلویه و بویراحمد، سرپرست فرمانداری قزوین و همچنین شهرداری یاسوج را دارد.
پیش از این «محمدطیب صحرایی» استاندار کرمانشاه بود که ۳۰ آذرماه سال ۱۴۰۱ در این سمت منصوب شد.
منوچهر حبیبی بیستمین استاندار کرمانشاه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است و براساس آمار و سوابق پیش از انقلاب نیز استان کرمانشاه ۳۴ استاندار داشته است.
انتصاب استانداران با پیشنهاد وزارت کشور ، موافقت هیات دولت و حکم رییس جمهور انجام میشود.
منبع: ایرنا
انتهای پیام