به گزارش راه سلام به نقل از ایسنا، سید احسان عسکری در آئین تودیع و معارفه مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: تغییرات سیاسی در کشور رخ داده که در ادامه تغییرات مدیریتی نیز در کشور رخ میدهد، دولت وفاق ملی دکتر پزشکیان در حال انجام این تغییرات است و این رویه متعارف و پذیرفته شده ای است.
وی افزود: در استان کهگیلویه و بویراحمد در حوزه اقتصادی ظرفیتها شکوفا نشده است و قافله توسعه این استان حرکت کرده که امیدواریم با تعامل سه گانه بین محیط زیست، جامعه و اقتصاد این حرکت ادامه پیدا کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: پتروشیمی گچساران یک میلیون تن اتیلن در سال تولید دارد و ۲ هزار میلیارد تومان محصول اتیلن توسط این پتروشیمی تاکنون تولید شده که به دلیل تزریق نشدن به خط اتیلن غرب، سوخته و استفاده از آن نشده است.
عسکری افزود: این مشکل به این دلیل اتفاق افتاده که پتروشیمی دهدشت، نورآباد ممسنی و کازرون هنوز تکمیل نشدند و تقاضا برای خوراک پتروشمی گچساران وجود ندارد.
سوالات راه سلام که انتظار است از سوی مسوولان مرتبط پاسخ دریافت شود تا پاسخ های دریافت شده در همین رسانه منتشر بشود.
۱/ اکنون پاسخگوی سوخت شدن ۲ هزار میلیارد تومان از حساب های بیت المال چه کسی یا کسانی هستند؟
۲/ مسوولان دولت سیزدهم (ملی و محلی) که برای افتتاح این پروژه آنگونه عجله داشتند، بطور حتم می دانستند که این فاجعه بعد از افتتاح بوجود می آید، چرا آنگونه عجولانه پروژه ناقص را افتتاح کردند؟
۳/ آقای سیداحسان عسکری بعنوان نخبه اقتصادی( نقل قول از احمدزاده استاندار سابق) که معاون اول اقتصادی استان را در سه ساله گذشته برعهده داشته و همچنان در این مسوولیت است، اکنون چه تفسیر اقتصادی از این همه خسارت به بیت المال دارد؟
۴/ نقش نهادهای نظارتی و امنیتی در نابودی و هدر رفت ۲ هزار میلیارد تومان چیست؟
۵/ باتوجه به آنچه که عسکری در این آیین گفته، (تا مادامی که پتروشیمی های دهدشت، نورآباد ممسنی و کازرون تکمیل نشود و تقاضا برای خوراک پتروشمی گچساران وجود ندارد،)، سرانجام پتروشیمی گچساران چه می شود؟
۶/ بنطر می رسد افکار عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد از دادستان عمومی و انقلاب یاسوج مصرانه می خواهد بعنوان مدعی العموم به این فاجعه تلخ ورود فوری و قاطع داشته و اقدامات صورت گرفته را گام به گام در اختیار رسانه ها قرار دهد.
انتهای پیام