به گزارش راه سلام، استان تهران با حدود ۱۵ میلیون نفر جمعیت که ۱۷.۵ درصد جمعیت کشور را به خود اختصاص داده است از ابتدای انقلاب تاکنون ۲۳ استاندار برای بر مسند این استان انتخاب شدهاند که محمدصادق معتمدیان به عنوان بیست و چهارمین استاندار از سوی دولت چهاردهم انتخاب شد.
فعالیتها و مسئولیتهای محمدصادق معتمدیان استاندار جدید تهران
محمدصادق معتمدیان متولد سال ۱۳۴۹ در کرمانشاه است. وی به عنوان سیاستمدار و مدیر ارشد اجرایی در دولت سیزدهم سمتهایی همچون استاندار آذربایجان غربی و دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه را به عهده داشته است.
وی از سال ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹ به عنوان استاندار خراسان جنوبی و از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۰ به عنوان استاندار خراسان رضوی در دولت دوازدهم فعالیت کرده است. مهرماه ۱۴۰۰ تاکنون به عنوان استاندار آذربایجان غربی بوده و امروز ۲۹ مهرماه ۱۴۰۳ به عنوان استاندار تهران معرفی شد.
معتمدیان دانشآموخته کارشناسی و کارشناسی ارشد مدیریت از دانشگاه ارومیه است. عضویت در شورای توسعه پژوهشی پایدار شرق و غرب کشور، رییس شورای سیاستگذاری آموزشی شمال غرب کشور، مدیریت ارشد دولتی وزارت اطلاعات در استانهای آذربایجان غربی، ایلام و استانداری خراسان جنوبی را در کارنامه خود به ثبت رسانده است.
خدمت در ستاد دستگاههای اجرایی در تهران تا سطح مدیرکل، کارشناس و پژوهشگر مسایل قومی – منطقهای و توسعهای و استانداری مختلف از دیگر سوابق اجرایی محمدصادق معتمدیان است.
استاندار جدید قم
اکبر بهنام جو متولد ۱۳۴۶، فارغ التحصیل رشته مهندسی عمران و در دولت اصلاحات به مدت هفت سال معاون عمرانی استانداری اردبیل بود.
عضویت در شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشگاه گیلان، عضویت در جهاد دانشگاهی دانشگاه، شهردار انزلی در سال ١٣٧١، مدیرکل دفتر شهر و روستای استانداری گیلان، رئیس مسکن و شهرسازی استان گیلان و معاون امور عمرانی استانداری اردبیل از جمله سوابق مدیریتی وی میباشد.
اکبر بهنام جو از سال ١٣٨۵ به مدت ١٠ سال در شرکتهای گردشگری عهده دار سمتهای معاونت و مدیرعاملی بوده است.
مدیر پروژه صحن فاطمه زهرا (س) حرم حضرت علی (ع) در بخش طراحی و نظارت قرارگاه خاتم الانبیا، عضویت در هیأت مدیره شرکتهای گردشگری، اقتصادی و عمرانی دیگر سوابق مدیریتی وی در بخش خصوصی میباشد.
پیگیری مستمر پروژههای سد خدا آفرین، سبلان، عمارت، گیوی، یامچی و پیگیری پروژههای تصفیه خانه فاضلاب شهرستانهای استان اردبیل، شروع و اتمام بزرگراه اردبیل به تونل حیران و اردبیل به شهر نیر و شروع بزرگراه اردبیل به مشکین شهر از جمله کارنامه مدیریتی وی است.
قم به عنوان خاستگاه انقلاب اسلامی در پیروزی نهضت امام راحل نقش بسیار مهم و برجسته ای داشته است؛ به گونهای که نخستین جرقههای این انقلاب دینی و مردمی با قیام ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ مردم این شهر آغاز شد و در نهایت در ۲۲ بهمن ماه سال ۱۳۵۷ به پیروزی نهایی دست یافت.
به دلیل آنکه حوزه علمیه قم در این شهر به همت آیت الله العظمی حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی بنا نهاده و قم به مرکز علوم اسلامی و پایگاه علمی جهان اسلام تبدیل شده بود، قم در دورههای مختلف به خصوص در دوران رژیم طاغوت مورد غضب رژیم بود و به همین دلیل عقب ماندگیهای زیرساختی بسیاری داشت.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی فرمانداری شهرستان قم زیر نظر استانداری استان مرکزی و تهران فعالیت میکرد.
با سفر مقام معظم رهبری در سال ۱۳۷۴ به قم و بر اساس دستور ایشان مقدمات تبدیل این شهرستان به استان فراهم شد و در آذر ماه سال ۱۳۷۴ استانداری قم ایجاد شد.
از تاریخ ۲۳ خرداد ۱۳۷۵ که سید هاشم بنیهاشمی به عنوان نخستین استاندار قم منصوب شد تاکنون ۱۴ نفر این مسئولیت را در دولتهای مختلف عهده دار بودند.
استاندار جدید لرستان
سید سعید شاهرخی به عنوان استاندار جدید لرستان انتخاب شد.
در جلسه امروز هیئت دولت سید سعید شاهرخی به عنوان استاندار استان لرستان منصوب شدند.
سید سعید شاهرخی متولد دهم شهریور ۱۳۴۴ شهرستانخرمآباد در دولت دوازدهم به عنوان استاندار همدان فعالیت میکرد.
از سوابق شغلی وی می توان از معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری لرستان نام برد.
شاهرخی همچنین پیش از این فرماندار نهاوند، فرماندار شهرستان اسدآباد، شهردار ملایر، شهردار تویسرکان، شهردار قروه همدان، معاون فرماندار کهگیلویه و بویراحمد، رئیس دبیرخانه شورای برنامهریزی و توسعه استان لرستان بوده است.
استاندار جدید خوزستان
سرانجام با تصویب هیأت وزیران، استاندار جدید خوزستان منصوب شد تا جایگزین علی اکبر حسینی محراب شود.
سید محمدرضا موالیزاده متولد ۱۳۳۹ خرمشهر است که در دورههای چهارم و پنجم مجلس شورای اسلامی بهعنوان نماینده اهواز در مجلس حضور داشت.
وی در فاصله سالهای ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۲ معاون امور مجلس، حقوقی و بینالملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود.
پس از هفت سال قطع روابط دیپلماتیک ایران و الجزایر، سرانجام سال ۱۳۷۹ در پی دیدار سید محمد خاتمی و عبدالعزیز بوتفلیقه رؤسای جمهور ۲ کشور در حاشیه اجلاس هزاره سران در سازمان ملل متحد، تهران و الجزیره تصمیم به تبادل سفیر گرفتند و به پیشنهاد سید کمال خرازی وزیر وقت امور خارجه، سید محمدرضا موالی زاده به سمت سفیر جمهوری اسلامی ایران در الجزایر منصوب شد.
از تیر ماه ۱۳۹۶ نیز موالی زاده به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور منصوب شد و تا این اواخر در این سمت فعال بود.
موالی زاده که از قومیت عرب ایران به شمار میرود از فعالان ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان است.
منبع: رسانه ها