امروز : ۶/ مرداد /۱۴۰۳ - ساعت ۱۱:۵۵

جدیدترین خبر ها

تبلیغات

پر بازدیدها

بیکاری ۱۲۰ کارگر در کشتارگاه یاسوج + تصاویر

مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد با تایید بیکاری 120 کارگر در کشتارگاه یاسوج، گفت: ظرفیت کشتارگاه صنعتی دام یاسوج از هزار راس دام سبک در روز به 100 راس رسیده که انتظار می رود با توجه به پای کار بودن سرمایه گذار حمایت شود.

به گزارش راه سلام/ “سید مختار رجائی فر” در بازدید معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل صمت و مدیرکل اقتصادی استانداری این استان از کشتارگاه یاسوج، با انتقاد از وجود مراکز کشتارغیرمجاز دام در ورودی برخی شهرهای استان از جمله شهر یاسوج و همکاری نکردن در جمع آوری این معضل بهداشتی، اظهارداشت: در این مجتمع صنعتی که بعنوان یکی از چهار کشتارگاه برتر کشور شناخته می شود و وجود همه ظرفیت های یک کشتار سالم و بهداشتی را دارد، متاسفانه بدلیل وجود مراکز کشتار غیرمجاز دام در حاشیه شهر یاسوج ، علناً دچار رکود شده و از همه ظرفیت های آن بخوبی استفاده نمی شود بطوریکه ظرفیت کشتار این مجتمع  از هزار راس دام سبک در روز به ۱۰۰ راس رسیده و انتظار می رود با توجه به پای کار بودن سرمایه گذار آن، حمایت های لازم از سرمایه گذار بعمل آید.

“محسن نیکزاد”، سرمایه گذار و مالک کشتارگاه صنعتی دام یاسوج به ظرفیت های اشتغال آفرین کشتارگاه صنعتی دام یاسوج اشاره و خاطرنشان کرد: زمانی در این کشتارگاه حدود ۱۵۰ نفر در واحدهای مختلف از جمله خط کشتار و بسته بندی مشغول به فعالیت بودند که بدلایل مختلف اقتصادی، فرهنگی بالاخص معضل کشتارغیرمجاز دام  تعدیل شده و هم اکنون به ۳۰ نفر رسیده است.

وی به تعطیلی واحد های بسته بندی گوشت و مرغ این واحد اهم پرداخت و یادآورشد: بدلیل عدم وجود سرمایه در گردش مجبور به تعطیلی این واحد ها شده ایم که انتظار می رود مسئولین اقتصادی استان ما را در برگرداندن نیروها و رونق واحدهای تعطیل شده این مجتمع بزرگ صنعتی یاری نموده و تسهیلات لازم را از طریق بانک های عامل در اختیار ما قرار دهند.

“کریم روزبهان”، مدیرکل صنعت ، معدن و تجارت استان نیز در این بازدید به وجود این مرکز صنعتی در مرکز استان در حوزه تامین گوشت و فرآورده های پروتئینی شهرستان مرکز استان و برخی شهرهای استان اشاره و تصریح کرد: با توجه به محصولات استحصالی از آن بعنوان تامین کننده بخشی از پروتئین سفره مردم حیاتی بوده که انتظار می رود با حمایت معاونت اقتصادی استانداری از فعالیت این عزیزان به نوعی حمایت های مادی و معنوی بعمل آید.

وی عمده مشکل واحد های صنعتی استان را مشکلات فرهنگی عنوان و اظهارداشت: در بخش تسهیلات بانکی دچار یک مشکل فرهنگی هستیم که سرمایه گذاران بدون آگهی از دستورالعمل های تسهیلات بانکی، بیمه ، اشتغال و … اقدام به تسهیلات بانکی می کنند که در ادامه راه بدلیل نداشتن آورده متقاضی به میزان حداقل ۳۰ درصد متضرر شده که به نوعی منجر به تعطیلی واحدهای تولیدی می شوند.

مدیرکل صنعت ، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد، پرداخت تسهیلات بانکی به واحد های تولیدی را منجر به احیاء این واحدها ذکر و گفت: در برخی موارد مشاهده می کنیم پرداخت تسهیلات به سرمایه گذاران بدلیل نداشتن سرمایه اولیه و سهم آورده منجر به تعطیلی آنها و ایجاد مشکلات بعدی برای دستگاه های متولی می شوند که شایسته است در اعطای تسهیلات همه موارد مدنظر قرار گرفته و سرمایه گذاران با علم و آگاهی با این موضوع برخورد کنند.

“سید احسان عسکری”، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه وبویراحمد هم در این بازدید گفت:  اگر تزریق اعتبارات در قالب تسهیلات در یک سال گذشته صورت نگرفته است، ناشی از اراده استان نبوده بلکه مشکل کشوری بوده است.

وی افزود: ما مسئولین به نوعی هموار کننده مسیر توسعه استان در بخش های مختلف صنعت ، معدن ، کشاورزی ،گردشگری ، خدمات و … هستیم قطعاً این واحد صنعتی نیز همانند سایر واحدهای تولیدی مورد حمایت مسئولین دلسوز استانی خواهد بود.

معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد از پرداخت تسهیلات برای راه اندازی دوباره واحد بسته بندی کشتارگاه صنعتی دام یاسوج خبرداد و گفت:  با توجه به منابع مالی  در اختیار استان، مبلغ ۵۰ میلیارد ریال برای راه اندازی مجدد واحد بسته بندی مرغ کشتار روز اختصاص خواهیم داد.

عسکری گفت: قطعاً تلاش مسئولین ، در راستا و همپای تولید کنندگان خواهد بود البته ما هم کمبودهایی را در بخش اعتبارات و تسهیلات بانکی مواجه هستیم ولیکن با توجه به تعدد واحدهای صنعتی در شهرستان های ۹ گانه استان ، سعی می کنیم این تسهیلات عادلانه و با توجه به رونق اقتصادی استان تقسیم شوند.

 

لینک کوتاه :

اشتراک گذاری در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مرتبط