به گزارش راه سلام، “علی محمد روستا” در دیدار با برخی اهالی دهستان سادات محمودی دنا که خواستار احداث نشدن این سد در زادگاه شان بودند، اظهارداشت: احداث و اجرای سد خرسان سه، یک موضوع ملی است و چنانچه این سد بخواهد اجرایی شود مزایا و معایب آنها بررسی می شود.
وی با بیان اینکه چنانچه مزایای احداث این سد بیشتر از معایب آن باشد، احداث آن قطعاً صورت می گیرد، خاطرنشان کرد: اجرای سد خرسان سه در دهستان سادات محمودی دنا، مخالفان و موافقانی دارد که باید نظریات آنها را بخوبی شنید.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: اهالی منطقه محل احداث این سد دغدغه های فراوانی راجع به تملک اراضی خود دارند و چون این طرح، یک طرح ملی است باید تدابیر لازم اندیشیده شود.
روستا با اشاره به برخی آمارها در ارتباط با احداث سد خرسان سه، یادآورشد: عملیات اجرایی این سد از سال ۸۶ آغاز شده و اکنون در حال اخذ مجوزهای لازم می باشد و در مرز استان های کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری با پیشرفت فیزیکی ۱۰ درصد واقع شده است.
اعتبارات به هیچ عنوان نباید برگشت بخورد
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از سخنان خود تاکیدکرد که اعتبارات ادارات دولتی و شرکت های خدمات رسان در این استان، تحت هیچ شرایطی نباید برگشت بخورد و اعتبارات پروژه ها و طرح ها باید جذب شود.
روستا گفت: روزانه پیگیر هستیم که ادارات دولتی، تمامی اعتبارات را بطور کامل جذب کنند و تعلل و یا سهل انگاری احتماعی باعث برگشت خوردن اعتبارات نشود.
وی از اجرای سه پروژه مهم آبی در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد شامل آبریزک دهستان دشمن زیاری کهگیلویه، تنگ نایاب سرآسیاب یوسفی بهمئی و آبعلی زیلایی مارگون خبرداد و تاکیدکرد: اعتبارات این طرحها به هیچ عنوان نباید برگشت بخورد.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: امسال بدون شک در این استان، برگشت اعتبار نخواهیم داشت و دستگاههای اجرایی موظف شده اند اعتبارات باقی مانده را جذب کنند.